webwinkel keurmerk goedkope zonnebrillen
  • Alle zonnebrillen € 9,95
  • € 1,95 verzendkosten
  • Binnen 1-2 dagen in huis
  • Niet goed, geld terug

Verzenden

Betaling
U kunt bij ons veilig betalen via Ideal ,Paypal, Visa en Mastercard. Dit gaat gemakkelijk en snel via een beveiligde verbinding door uw eigen bank. Voor een betaling vanuit België kunt u gebruik maken van Mistercash.

Verzendkosten

Voor verzending binnen Nederland betaalt u slechts euro 1,95 verzendkosten. De verzendkosten naar landen buiten Nederland bedragen 5,00 euro per bestelling. Alle zonnebrillen worden verstuurd in een kartonnen doosje dat door de brievenbus past. Hierdoor blijven de verzendkosten voor u zeer laag.

Levertijd

De levertijd voor het ontvangen van de zonnebrilen bedraagt 1-2 dagen. Alle zonnebrillen worden binnen 24 uur verzonden. Mocht u de zonnebril(len) na deze tijd nog niet ontvangen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 2,19 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@festivalzonnebril.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Retouradres

Schout Offermanstraat 56

6042 XT Roermond

Festivals/Markten

Festivalzonnebril.nl staat ook op festivals in heel Nederland en België. Wilt u festivalzonnebril.nl met een te gekke stand op uw festival of markt? Of heeft u gewoon een vraag of wilt u meer informatie omtrent dit onderwerp. Stuur dan even een mail naar info@festivalzonnebril.nl en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.