webwinkel keurmerk goedkope zonnebrillen
  • Alle zonnebrillen € 9,95
  • € 1,95 verzendkosten
  • Binnen 1-2 dagen in huis
  • Niet goed, geld terug
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

De Clubmaster zonnebril ziet er heel anders uit dan de pilotenbril en de Wayfarer zonnebril. Wat deze zonnebril zo uniek maakt, is het feit dat de zonnebril een plastic montuur heeft met een unieke vorm. Zo zijn de glazen van de zonnebril niet helemaal rond of vierkant, maar zijn de glazen in de vorm van een ei afgeslepen. En door de pootjes en de rest van het frame van de bril zo dun mogelijk af te werken, vallen voornamelijk de bijzondere glazen van de bril op. Hierdoor ziet de zonnebril er niet alleen uniek uit, maar heeft de bril ook een stijlvolle en trendy uitstraling.

Read More
Posted in blog By Ruud van Lottum

Zonnebril trends zomer 2017

20-05-2016 12:00

Ga je deze zomer naar een festival en wil je jouw festivaloutfit compleet maken met een trendy zonnebril? Maak jouw outfit dan extra trendy door een zonnebril aan te schaffen die helemaal binnen de beste zonnebril trends 2017 valt. Wat de laatste zonnebril trends van het jaar 2016 zijn, lees je in dit artikel. Heb je dit artikel gelezen en ga je een nieuwe zonnebril aanschaffen, dan weet je zeker welke goedkope zonnebril je moet kopen om er trendy bij te lopen deze zomer.

Read More
Posted in blog By Ruud van Lottum

De Wayfarer zonnebril is een populaire zonnebril die zowel door dames als door heren gedragen kan worden. De zonnebril is niet alleen populair omdat veel mensen de toegankelijke zonnebril kunnen dragen in combinatie met de vorm van hun gezicht, maar ook zeker omdat de zonnebril veel gedragen wordt door beroemdheden. Wil je meer weten over deze unieke zonnebril? Lees dan meer over de goedkope Wayfarer zonnebril in dit artikel.

Read More
Posted in blog By Ruud van Lottum

Ben jij op zoek naar de perfecte goedkope zonnebril voor jouw favoriete festival? Veel mensen die een festival bezoeken, dragen een zonnebril om hun festival outfit helemaal af te maken. Bij iedere gezichtsvorm passen weer andere goedkope zonnebrillen. Om ervoor te zorgen dat jij de perfecte goedkope zonnebril aanschaft voor het festival, beschrijven wij voor je welke zonnebril het best past bij jouw!

Read More
Posted in blog By Ruud van Lottum
Van hoog naar laag sorteren
per pagina